雲遜的個人空間 http://forum.legendbricks.com/?335

相冊
    記錄
    動態
    • 雲遜 發表了新話題7-9 12:14
      2011動漫節樂高拼砌比賽 - 阿甘正傳 by 東方之磚 - 雲遜
      作品名稱: 阿甘正傳 作品製作時間: 約5天 顆粒數目: 約一千粒 阿甘正傳 “人生有如一盒巧克力,你永遠不知道將嚐到哪種口味.”.. 電影海報中的畫面正正 ...
    • 雲遜 發表了新話題4-16 23:45
      H.V.A.C 巨獻 ~ 埃及特輯
      H.V.A.C= Hopeso + Vincent + Arzlan Co-operation! 我地三個人決定為呢次2011太古展覽砌個埃及景... 呢個係我地既埃及特輯 ~ 去相 ~~ 呢個就係我呢次要負責砌 ...
    • 雲遜 發表了新話題4-16 23:11
      老雲暢遊2011復活節太古樂高展工作坊 - part 3
      黎到我地既錦繡河山 ~ 先黎大紅燈籠高高掛 ~ 好大呀....個四合院... 中國特色既 details位靚到呢... 個q版毛主席像好可愛..... 呢隻就係傳說中kkk見到 ...
    • 雲遜 發表了新話題4-16 22:54
      老雲暢遊2011復活節太古樂高展工作坊 - part 2
      呵呵.. 換一台帥氣摩托 ~ 知道我在那不? 現在知道了吧 ~ 我在英國喇 ~ !!?!??! 路過美國.. 吃個漢堡吧 ~ 我看見了.. 神.... 你.. 看到了嗎....? ...
    • 雲遜 發表了新話題4-16 22:32
      老雲暢遊2011復活節太古樂高展工作坊 - part 1
      趁住有d時間, 等老雲同大家行下工作坊睇下大家之前既工作情況 ~ 開架新車去埃及 ~ 周圍鴿下先.. 血河境點...... 嘩..嘩.. 兩個神像好靚呀 ~~~ 由神廟中間 ...
    • 雲遜 發表了新話題4-11 09:18
      提議正名 - BA -> LBA
      有鑑於BA此名恐有潛在機會俾人抽水, 我提議Bricks Adventure 2012 改名為 Legend Bricks Adventure 2012, LBA 2012... 一睇就知係我地東方之磚既活動, 無人可以 ...
    • 雲遜hopeso009 成為了好友1-29 12:26
    • 雲遜 發表了新話題1-21 00:48
      LB 精神
      1, 我地profile要精唔要多. 戒濫 2, 量力而為. 唯求盡興 3, 兄弟同心. 一心求樂 4, 團隊精神. 共榮共辱 5, 外人犯我兄弟者. 必殺之!! 我地未必係最勁. 不過一 ...
    • 雲遜 發表了新話題1-17 15:22
      2012 城堡始動
      首先要問清楚幾多兄弟玩.. 有無新人join... 闊過2011幾多? 玩幾長...? 我有個idea 當係拋磚引玉, 只係一個諗法, 兄弟多多comment.. 先旨聲明, 有幾個位係難同 ...
    • 雲遜eric 成為了好友10-10 21:37
    • 雲遜沙洛佛克 成為了好友9-25 23:34
    • 雲遜ArzLan 成為了好友9-21 22:00
    • 雲遜:我黎喇兄弟..9-21 20:59
      日誌
      留言板
      facelist

最近訪客
      群組